Cornulete cu rahat

de Cornelia89 in Prajituri, 14 Mai 2013 | 14262 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cana de 200 ml de bors
  • 1 cana de 200 ml untura
  • un cub de drojdie
  • 100 gr zahar
  • o jumatate de kg de rahat
  • faina cat cuprindre
  • un plic de zahar vanilat
  • esenta de vanilie
  • coaja rasa de la o lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete cu rahat:

Se amesteca borsul cu drojdia, se adauga zaharul, se amesteca pana se dizolva zaharul. Se adauga untura si faina si adaugam faina pana nu se mai lipeste de degete, apoi o lasam sa creasca.

Se ia cate o bucata mica de coca si se intinde o foaie foarte subtire. Se taie in triunghiuri si se formeaza cornuletele.

Se da la cuptor preincalzit pana se rumenesc un pic .

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu rahat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert cornulete fragede cu untura