Cornulete cu rahat (reteta de post)

de ionela2682 in Dulciuri, 9 Apr 2013 | 42951 vizualizari

 

Tot cautam o reteta usoara pentru ceva de rontait cand stau la tv sau pe calculator..aceste cornulete merg de minune..dar ATENTIE...nu in cantitati mari..

 

INGREDIENTE

  • 1 1/2 cana bors
  • 1 cana ulei
  • drojdie cat o nuca
  • sare
  • 1 lingura zahar
  • faina cat cuprinde
  • rahat pentru umplut cornuletele
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete cu rahat (reteta de post):

-In borsul putin caldut dizolvam drojdia

-adaugam uleiul,sarea zaharul

adaugam faina putin cate putin pana obtinem un aluat potrivit de tare

-intindem in foaie subtire,decupam dupa modelul dorin ,asezam cate o bucativa de raahat ,rulam in forma de cornulet

-asezam in tava cornuletele si le dam la cuptor (incins in prealabil )pana se rumenesc usor

-lasam sa se racoreasca putin

-cat sunt inca caldute le trecem prin zahar pudra .le asezam pe un platou si servim.

Pofta buna!!!!!!

 

TIPS-URI

1

-se poate folosi drept umplutura si : dulceata ,nuca ,bucatele de ciocolata..

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu rahat (reteta de post)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

ieri la 18:21

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri fragede cu vanilie si portocale