Cornulete din foietaj cu marmelada

de Lavinia in Dulciuri, 3 Feb 2013 | 4099 vizualizari

 

Am executat rapid un cremsnit si mi-a ramas niste aluat de foietaj.Eram pe punctul sa il arunc iar pofticiosii au cerut cornulete,zis si facut!Au fost atat de bune ca abia am prins cateva sa le pozez!

 

INGREDIENTE

  • aluat de foietaj
  • marmelada
  • zahar pudra(optional)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete din foietaj cu marmelada:

Se intinde aluatul de foietaj cat mai subtire(daca e nevoie se presara putina faina)

Se taie in patratele si in mijlocul fiecarui patratel se pune marmelada.Se formeaza cornuletele si se coc 25 de min in cuptorul preincalzit.Mai simplu de atat nu se poate:)

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete din foietaj cu marmelada" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]