Cornulete fragede cu bors - de post

de Georgiana78 in Mancaruri de post, 1 Dec 2012 | 22974 vizualizari

 

By Gaby_d....ce sa spun, minunate...se topesc in gura! Multumesc pentru reteta!

 

INGREDIENTE

  • 400 gr faina
  • 2 linguri zahar
  • 150 ml ulei
  • 100 ml bors
  • 1/2 lingurita sare
  • 1 plic drojdie uscata
  • zahar vanilat
  • coaja de lamaie si portocala - am mai adaugat eu
  • gem prune, rahat, ciocolata - pentru umplut
  • zahar pudra vanilat pentru pudrat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete fragede cu bors - de post:

- se amesteca intr-un vas uleiul, borsul si drojdia

- intr-un castron se amesteca faina cu sare , zahar, esentele si se adauga amestecul lichid cate putin framantand un aluat maleabil, nelipicios

- se intinde aluatul intr-o foaie rotunda graosa de 1 cm si se taie foaia in 2 buc, apoi in 4, 8 si tot asa pana obtinem multe triunghiuri

- la baza fiecarui triunghi se pune o lingurita de gem sau ce umplutura folositi si se ruleaza spre varf

- in tava cu hartie de copt se aseaza cornuletele cu distanta intre ele

- se coc in cuptorul preincalzit la 180 grade aproximativ 25 minute, pana prind culoare apoi le pudram sau le trecem la un capat prin glazura

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete fragede cu bors - de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]