Cornuri

de silvianart in Dulciuri, 6 Ian 2017 | 2933 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 50 gr. margarina /unt/ 10 ml ulei
  • 30 ml iaurt
  • 90 ml lapte
  • 1 lingura ulei
  • 1 ou + 1 galbenus pt aluat
  • 1 ou + 1 lingura lapte pt. a le unge
  • 80 gr zahar
  • 1 plic zh vanilat
  • 1 drojdie plic 7gr.
  • 450 -500 gr faina
  • sare
  • gem/branza/rahat
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornuri:

Pregatim un aluat din ingredientele de mai sus, framantam bine, (atentie la consistenta aluatului, sa fie ok la atingere, daca nu, adaugam treptat faina, dar dupa ce, in prealabil, am framantat bine), lasam la dospit 30 min. Intindem discuri pe blat, le taiem in triunghiuri, umplem cu ce dorim, gem, branza, rahat, rulam, le asezam in tava pe hartia de copt, lasam sa mai creasca putin 10-15 min. le ungem si le dam la cuptor, 45 minute, la 160 grade C, sau in functie de cuptorul fiecaruia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

ieri la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

ieri la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cornuri