Cornuri cu finetti si alune

de annemarry in Dulciuri, 11 Noi 2012 | 3571 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg faina
  • 3 oua
  • 2 cani lapte
  • 3 linguri zahar pudra
  • 2 plicuri drojdie uscata
  • esenta rom si coaja de la lamaie rasa
  • o lingurita untura(margarina topita)
  • un praf sare.

Umplutura:

  • 400 gr finetti
  • 200 gr alune macinate
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornuri cu finetti si alune:

Ouale se bat cu un praf de sare,zahar,drojdia,untura.Laptele se incalzeste si adauga peste oua si apoi punem faina.Framantam bine cu ulei si lasam la crescut aluatul, pana-si dubleaza volumul.

Apoi luam din aluat,facem o biluta,intindem coca si taiem triunghiuri.Punem umplutura si rulam.

ungem cu un ou batut si presaram niste zahar vanilat.Dam la cuptor pana se rumenesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri cu finetti si alune" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

COMENTARII (11)

Bya Ralu 1

22.01.2013, 19:46

bune

Tabita _ 1

18.03.2013, 11:21

Bune,bune

Rahela Velicu 1

04.06.2021, 22:25

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Croissants