Cornuri umplute cu nuca

de alina8 in Prajituri, 13 Mai 2014 | 3995 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500gr faina
  • 100 ml lapte
  • 100gr unt
  • 2 oua
  • 1 pliculet drojdie
  • 150gr zahar
  • 1 prag de sare
  • 100 ml apa
  • 100gr nuca macinata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornuri umplute cu nuca:

Se pregateste faina intr-un vas si se adauga drojdia dizolvata in lapte cald si o lingurita de zahar. Se lasa sa creasca .

Intre timp se topeste untul in restul de lapte si se adauga 2 linguri de zahar.

Compozitia obtinuta se adauga peste faina si se amesteca inclusiv cu cele 2 oua. Se framanta pana aluatul nu mai este lipicios. Se pune la frigider pana pregatim sosul de nuca.

Zaharul ramas impreuna cu apa se pun sa fiarba pana obtinem un sirop nu foarte dens si se adauga peste nuca.

Aluatul se imparte in cubulete si se intinde sub forma ovala. Se adauga umplutura si se ruleaza. Se pun la cuptor pana devin aurii deasupra !

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri umplute cu nuca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]