Cornuri umplute cu nuca

de alina8 in Prajituri, 13 Mai 2014 | 3880 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500gr faina
  • 100 ml lapte
  • 100gr unt
  • 2 oua
  • 1 pliculet drojdie
  • 150gr zahar
  • 1 prag de sare
  • 100 ml apa
  • 100gr nuca macinata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornuri umplute cu nuca:

Se pregateste faina intr-un vas si se adauga drojdia dizolvata in lapte cald si o lingurita de zahar. Se lasa sa creasca .

Intre timp se topeste untul in restul de lapte si se adauga 2 linguri de zahar.

Compozitia obtinuta se adauga peste faina si se amesteca inclusiv cu cele 2 oua. Se framanta pana aluatul nu mai este lipicios. Se pune la frigider pana pregatim sosul de nuca.

Zaharul ramas impreuna cu apa se pun sa fiarba pana obtinem un sirop nu foarte dens si se adauga peste nuca.

Aluatul se imparte in cubulete si se intinde sub forma ovala. Se adauga umplutura si se ruleaza. Se pun la cuptor pana devin aurii deasupra !

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri umplute cu nuca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi fierti

de Rocsi 9

ieri la 19:35

Chifle pizza - Gustarea rapidă care te va cuceri

ieri la 07:45

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

pe 30.09 la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]