Costita afumata cu cartofi si usturoi la cuptor

de Constelatialeu in Porc, 21 Feb 2016 | 6963 vizualizari

 

Inca e iarna, calendaristic..ca daca ma uit afara seamana cu Primavara in toata regula....dar nu despre asta era vorba ci despre ceva de haleala...afumatura....

 

INGREDIENTE

  • 550 g costita afumata ( afumata in afumatoarea de acasa, de la mama)
  • 500 g cartofi albi
  • 1 capatana de usturoi
  • rosioare galbene conservate
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Costita afumata cu cartofi si usturoi la cuptor:

Costita o taiem bucati, apoi curatam cartofii ii spalam si ii taiem pe orizontala in felii mai grosute.

Cartofii ii condimentam cu sare, piper si cimbru si ii ungem cu ulei.

Luam o tava ceramica asezam pe margine cartofii, apoi alternam cartofii cu costita, deasupra presaram usturoi taiat marunt si cateva rosioare galbene, stropim cu putin ulei, acoperim tava cu hartie de copt si bagam tava la cuptor pentru 1ora si 1/2 , inainte cu 20 min scoatem hartia de copt si lasam sa se rumeneasca putin.

Cam asta e tot, simplu si bun, zic eu, ca asa vreau, ca pot si ca nu dau nimanui explicatii....

Daca ti-a placut reteta noastra "Costita afumata cu cartofi si usturoi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (19)

Gherca Daniela 1

22.02.2016, 18:12

mihaelar63 1

22.02.2016, 21:55

Mancare de mancare

Rahela Velicu 1

23.02.2016, 13:30

Buna mancare, dar desenul de pe capacul borcanului este cel mai frumos

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Frigarui