Costita afumata si carnat cu garnitura de cus- cus

de nadina73 in Paste, 14 Oct 2010 | 9854 vizualizari

 

Mai nou imi place tare mult cus cusul ,asa ca am incercat mai multe variante,doar am costita si carnat din tara destula

 

INGREDIENTE

  • 1 cana cus cus
  • 100 g unt
  • 2 cani si jumatate de apa
  • sare
  • costita afumata 10 bucatele
  • carnat afumat 8 bucati
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 1 ceapa
  • ulei
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Costita afumata si carnat cu garnitura de cus- cus:

Se spala bine costita si carnatul sub jet de apa rece si se portioneaza daca e cazul.

Se taie ceapa pestisori si se pune in uleiul firbinte sa se caleasca 3-4 minute dupa care se pune pasta de tomate ,costitele si se lasa sa fiarba la foc potrivit 50 minute dupa care se pun si bucatile de carnat si se lasa sa fiarba acoperite inca 40 minute la foc mic.

Intre timp se pregateste cus-cusul.Se fierbe apa sau supa de legume 2 cani si jumatate.Cus-cusul se caleste in untul topit 3-4 minute dupa care se pune apa sau supa de lume peste el, se amesteca bine se condimeteaza cu sare se pune capacul si se lasa acoperit 15-20 minute.Intre timp se mai amesteca cu o lingura .

Se serveste cus cus cu costite si carnat.Peste cus cus cand se serveste se pune sosul de la costita cu ceapa,este grozav de bun.

Unii au vrut sa le amestece, alti nu,asa ca am impacat si capra si varza,jumatate le-am amestecat si jumatate nu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Costita afumata si carnat cu garnitura de cus- cus" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS5910X

- 500 lei
1799.99 lei
1299.99 lei

COMENTARII (19)

Corinuta 1

15.10.2010, 19:06

ce de bunatati avem aici!

marcela1979 1

18.10.2010, 23:29

costita si carnat cate o bucata din fiecare fara cus cus

Cris2711 1

12.03.2011, 14:23

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigărui kebab cu lipii - Rețeta ingenioasă, plină de savoare

ieri la 10:06

Chec cu portocale - Deliciul aromat care te va cuceri

pe 11.11 la 11:02

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 10.11 la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]