Costita cu cartofi si salata de sfecla

de Ina in Mancaruri cu carne, 9 Iul 2011 | 4852 vizualizari

 

Imi place foarte mult capul de piept ( partea de coasta din care se face kaizerul, cea care se foloseste cu succes si la frigarui ) Fripta, costita capata o consistenta gelatinoasa, astfel ca imi ling degetele de fiecare data :"> =))))

 

INGREDIENTE

  • cap de piept ( costita de porc , cu zgarci )
  • condimente ( ce prefera fiecare ) 
  • cartofi
  • sfecla rosie in otet
  • hrean
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Costita cu cartofi si salata de sfecla :

Punem cartofii la fiert , in apa cu sare. 

Fasiile de costita se condimenteaza  dupa preferinte . Incalzim o lingura cu ulei in tigaia  Dry Cooker si frigem feliile de costita pe ambele parti. ( Putem frige costita pe gratar, tava, grill.... ca sa nu ma mai injurati , cu tigaia mea  cu tot ... =)))))  ).

Servim costita alaturi de cartofi natur ( peste care topim un cubulet de unt si presaram patrunjel verde ) si salata de sfecla rosie si hrean.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Costita cu cartofi si salata de sfecla " nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu smântână la cuptor