Cosulete cu branza

de Sidy in Aperitive / Garnituri, 12 Feb 2011 | 7489 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • aluat foietaj
  • branza telemea
  • branza vaci
  • 2-3 catei usturoi
  • 100 g unt
  • 70 g sunca afumata
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cosulete cu branza:

Aluatul de foietaj se taie cu cutitul sau cu un pahar si se introduce in formele de minitarta , unse in prealabil cu ulei.Se aseaza formele pe o tava si se dau la copt in cuptorul dinainte incalzit , pina prind o culoare putin aramie.
Se lasa sa se raceasca putin in forme apoi se scot cosuletele obtinute, pe care le vom umple cu crema .
Preparam crema astfel( cantitatea de branza este in functie de cata doriti sa faceti):
-branza telemea se da pe razatoarea cu gauri mari
- branza de vaci se faramiteaza cu furculita
-ustoroiul si sunca de preseaza prin presa de usturoi
Toate acestea se pun intr-un castron si se amesteca bine cu untul tinut la temperatura camerei si cu putin piper.
Se umplu cosuletele si se orneaza dupa preferinta.
Sunt delicioase linga un paharel de palinca sau unul cu vin....
Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]