Cotlet condimentat (la dry cooker)cu cartofi pai si varza

de mihaelaM in Porc, 10 Apr 2011 | 8773 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cotlet
  • cartofi
  • basilico
  • piper alb
  • cimbru
  • delicat
  • condimente pt cartofi
  • 1rosie
  • varza dulce
  • 1morcov
  • otet, ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet condimentat (la dry cooker)cu cartofi pai si varza:

Curatam cartofii si ii taiem pai si ii punem sa se prajeasca.

Am pus tigaia sa se incinga dupa care m-am apucat sa tai cotletul felii dar nu inainte de a-l spala bine si a-l lasa sa se scurga .Am taiat felii si am condimentat. O data feliile taiate  si condimentate si tigaia incinsa punem la prajit.

Intre timp ne apucam de varza sa o taiem marunt,dar sa nu uitam de cartofi ca altfel se ard,daca sunt gata ii scoatem si ii condimentam dupa care ii acoperim.

Peste varza taiata mai punem si o rosie taiata marunt si morcovul dat pe razatoare(pe cea mica),otet,ulei,sare dupa gust.

Cam atat, hai sa va arat ce a iesit

 POFTA BUNA!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet condimentat (la dry cooker)cu cartofi pai si varza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (32)

mihaelaM 1

11.04.2011, 10:29

scuze luk ca te-am lasat la urma

mihaelaM 1

20.04.2011, 16:25

azizule

Lory_Lore 1

09.11.2011, 19:23

www.top-shopping.ro - de aici puteti achizitiona tigaia Hot Pan, Dry Cooker si multe altele pentru bucatarie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc in sos barbeque