Cotlet de porc cu rosii si spanac

de vero_closca in Porc, 29 Mai 2011 | 6419 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cotlet de porc feliat
  • 500g spanac
  • 1 legatura ceapa verde
  • 2 rosii mari
  • 1 legatura mica de marar
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 2 linguri ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc cu rosii si spanac:

Se spala carnea si verdeturile si se usuca cu un servet curat.

Se condimenteaza cotletul cu sare,piper si cimbru si se rumenewste pe ambele parti in uleiul de masline apoi se adauga ceapa verde taiata segmente si dupa cateva minute rosiile taiate cuburi.

Cand rosiile incep sa se patrunda se adauga spanacul si se acopera tigaia cu un capac.

Se lasa sa se intrepatrunda gusturile si sa se inmoaie spanacul.

Se serveste presarat cu marar verde!

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu rosii si spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

ieri la 08:48

Cornulețe cu alune de pădure, cremă de fistic și ciocolată - Fragede și delicioase

pe 08.12 la 10:44

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

Prăjitura Snickers - Rețeta delicioasă de casă

pe 06.12 la 09:12

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]