Cotlet de porc cu sos de praz

de vero_closca in Porc, 4 Oct 2010 | 6211 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cotlet de porc cu os
  • 4 bucati praz(partea alba)
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 pahar vin alb sec
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • chilli
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc cu sos de praz:

se spala carnea si prazul si se usuca.prazul se taie rondele fine.carnea se presara cu condimente si se pune sa se rumeneasca usor in uleiul de masline.

cand incepe sa prinda o culoare aurie se adauga prazul si se caleste putinapoi se stinge cu vin,se potriveste de sare si se lasa pe foc pana scade putin si prazul incepe sa se "topeasca".

se serveste cu piure de cartofi si salata de ardei copti.

pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu sos de praz" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cotlet haiducesc la gratar