Cous cous cu ceapa verde si carne de curcan in sos de bulion

de Bya Ralu in Curcan, 12 Mar 2015 | 4136 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru cous cous:

  • praf de cous cous
  • 1 ceapa verde
  • 1/2 dovlecel zucchini
  • vegeta/piper/oregano

Pentru pulpa de curcan:

  • 2 felii de carne de curcan
  • 1 catel de usturoi
  • ulei de masline
  • 50 ml vin alb
  • 2 linguri de bulion
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cous cous cu ceapa verde si carne de curcan in sos de bulion:

Carnea se condimenteaza pe ambele parti,se pune putin la prajit in ulei de masline,se stinge cu vinul alb si se lasa pe foc pana cand se evapora alcoolul.

Se completeaza cu apa si se adauga si catelul de usturoi intreg,putin crestat.

Cand scade apa se adauga bulionul,se mai lasa cateva minute dupa care se ia de pe foc.

Intre timp se pregateste cous cous-ul :

Ceapa se taie feliute,iar dovlecelul zucchini il dam pe razatoarea mare,se pun impreuna ca calit in putin ulei de masline.

Se adauga condimentele,se pune apa cat sa acopere si se lasa sa fiarba cam 5-7 minute.

Se adauga praful de cous cous,apa,se amesteca bine si se mai lasa circa 5 minute(se verifica daca este gata).

Se serveste cous cous cu carne de curcan in sos de bulion

TIPS-URI

1

se serveste cu muraturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Cous cous cu ceapa verde si carne de curcan in sos de bulion" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

mihaelar63 1

20.03.2015, 19:03

Ce culori frumoase are mancarica ta

Bya Ralu 1

23.03.2015, 03:45

roxana

Bya Ralu 1

23.03.2015, 03:45

mihaela multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi Duphinoise