Cous cous cu rosii,masline si ceapa

de JustLoveCookin in Mancaruri de post, 26 Noi 2010 | 13760 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g cous cous
  • 270 ml apa in care am dizolvat un cub knorr de legume
  • cateva rosii cherry
  • 1 ceapa
  • masline
  • 1-2 linguri ulei masline
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cous cous cu rosii,masline si ceapa:

Punem la fiert apa in care eu mi-am permis sa pun si un cub knorr.Cand a fiert,punem cous cous-ul si stingem imediat.Amestecam putin si acoperim cu un capac, respectand instructiunile de pe cutie,deci il lasam asa cca 4-5 minute. Intre timp taiem ceapa feliute subtiri,rosiile si maslinele la fel.Le punem intr-un castron si asezonam cu ulei de masline,sare si putin oregano.

Punem uleiul peste cous cous,si punem tigaia din nou pe foc foarte mic.Amestecam 1-2 minute.Luam de pe foc si lasam la racit. Cand s-a racit,amestecam cous cous-ul cu salata,si lasam la rece putin.Este absolut minunat…Va recomand cu caldura sa il incercati.

Cei care nu tin post,pot pune si 1-2 conserve de ton,scurs de ulei sau saramura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cous cous cu rosii,masline si ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecel umplut cu rosii