Cous-cous marocan cu crenvursti, masline si tofu

de ala_oancea in Salate, 19 Oct 2009 | 4964 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr cous-cous
  • 1 ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • 1 ardei iute
  • sare, piper, chimen, coriandru
  • patrunjel verde
  • cremvursti de pui
  • masline verzi cu ardei
  • tofu afumat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cous-cous marocan cu crenvursti, masline si tofu:

Se caleste ceapa in putin ulei de masline, se adauga usturoiul si ardeiul iute tocate marunt. Se adauga poi cous-cous-ul.
Se lasa sa se calesca putin, apoi se adauga apa, putin cate putin amestecand si verificand daca este fiert cous-cous-ul.
Se condimenteaza cu sare, piper, chimen si corandru macinate. La sfarsit se adauga patrunjelul verde tocat.
Am servit ca si salata rece, cu crevursti prajiti in cuptor, masline si tofu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cous-cous marocan cu crenvursti, masline si tofu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

ieri la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de broccoli cu tofu