Covrigei cu cascaval

de Veronica22 in Aperitive / Garnituri, 13 Feb 2013 | 7648 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr faina alba
  • 1 praf de copt
  • 250 gr margarina
  • 2 lingurite sare
  • 200 gr cacaval
  • 3-4 linguri de smantana
  • 200 gr cascaval ras pentru presarat pe deaupra
  • 1 ou pentru uns
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Covrigei cu cascaval:

Faina se amesteca cu praful de copt si apoi cu margarina.Adaugam smanatana si cacavalul dat pe razatoarea fina. Aluatul astfel obtinut se impacheteaza in folie si se lasa la rece 2-3 ore

Pentru a face covrigeii se intinde foaie de 0,5 mm pe care apoi o vom taia cu forma de covrigei.

Covrigeii se aseaza in tava unsa cu putin ulei,se vor unge apoi cu pensula cu ou batut peste care vom rade cascaval. Se dau la cuptor 10 min pana se auresc usor.

Sunt foarte gustosi si fragezi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Covrigei cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Veronica22 1

13.02.2013, 20:56

Sunt tare buni,mie imi plac mai mult cei facuti in casa decat cei din comert.Si mai fac de multe ori formati cu mana,micuti de tot.
Multumesc mult ca va place ceea ce gatesc eu.

elucubratiiculinare 1

13.02.2013, 21:50

mamaieelena 1

13.02.2013, 23:20

f buni

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

ieri la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu spanac si piept de pui