Covrigei umpluti cu carne

de Ksenya in Aperitive / Garnituri, 3 Ian 2013 | 9083 vizualizari

 

Seria retetelor preparate rapid continua....Astazi m-am hotarat sa expun o reteta extrem de simpla dar ideala pentru o seara cu prietenii la un ''Rummy'' :)

 

INGREDIENTE

  • 2 pungi covrigei (eu am luat Pambac)
  • 500 g umplutura ca pentru parjoale
  • 500 ml lapte
  • 1 ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Covrigei umpluti cu carne:

Covrigeii se pun la inmuiat in lapte cald, apoi se ia fiecare covrigel  in parte si se umple cu carnea tocata,se aseaza pe o  tava tapetata cu hartie pergament.Oul il batem spuma si ungem covrigeii .Dam la cuptorul preancalzit  la 200 grade timp de  10 min.

Se servesc atat calzi cat si reci.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Covrigei umpluti cu carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua panirat