Pentru ca astazi aveam nevoie de o reteta deosebita de peste am ales reteta dragei mele Medi specialista in preparate de peste si-i multumesc pentru ca a iesit extraordinar de bun, nici nu am cuvinte sa descriu gustul ...e desavarsit!
Se aseaza pestele in tava se condimenteaza cu sare si piper se stropesc cu zeama de la o jumatate de lamaie si cu ulei de masline. Cealalta jumatate de lamaie o taiem cubulete mici si o asezam peste feliile de peste. Punem si putina apa si dam la cuptor.
Pregatim sosul de lamaie: taiem ceapa, usturoi, patrunjel si amestecam totul cu ulei de masline, zeama de la o jumatate de lamaie, oregano si pudra de mustar. Cand pestele este pe jumatate facut( cam dupa 30 de minute), adaugam sosul peste peste si mai lasam inca 30 de minute.
Am servit cu garnitura de orez cu ceapa verde si marar o nebunie! Sarut mana pentru masa Medi scumpa mea!