Crap la gratar cu sos de iaurt

de Bucataras Medi in Peste, 15 Feb 2011 | 5997 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati file de crap
  • 500 g iaurt mai gras
  • 5 catei de usturoi
  • cateva picaturi de zeama de lamaie
  • ulei de masline
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap la gratar cu sos de iaurt:

Bucatile de peste se sareaza, se ung cu ulei de masline si se pun pe gratarul incins.Cand sunt gata facute pe o parte se intorc si pe cealalta parte se lasa sa se rumeneasca bine apoi se  iau cu ajutorul unei palete si se pun pe platou.

Separat se face urmatorul sos:se zdrobesc cateii de usturoi, se amesteca cu iaurtul , cateva picaturi de zeama de lamaie si se condimenteaza dupa gust cu sare.Se da la frigider pentru circa 15-20 min. dupa care se serveste cu pestele fript.

Este delicios.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap la gratar cu sos de iaurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (54)

Bucataras Medi 1

16.02.2011, 20:26

Mena, ce miros bun ai...................

Bunica 1

19.02.2011, 08:17

A mai ramas vreo codita ? Nuuuuuu!

Bucataras Medi 1

20.02.2011, 20:00

Buni, nu mai plange ca ti-am pastrat, stiam ca iti place pestele..................

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu prune - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 07:30

Ghiveci de legume cu cârnați afumați - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 15.09 la 08:23

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane - Reteta savuroasa cu fructe

de oanapl 8

pe 14.09 la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Peste la gratar