Creier pane

de Lily_Musat in Aperitive / Garnituri, 26 Iun 2009 | 11359 vizualizari

 

INGREDIENTE

    6 bucati de creier de porc
    2 oua
    4 linguri de faina de grau
    sare
    ulei pentru prajit
    masline
    leustean
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creier pane:

Asezonam creierul cu sare, piper, batem cele 2 oua cu faina si putina sare.

Dam creierul prin pasta de ou cu faina. Intr-o tigaie incingem ulei si prajim creierul pane pe o parte si pe cealalata pana se rumeneste.

Atentie focul trebuie sa fie potrivit sa aiba timp sa se faca si la mijloc.
Le scoatem pe un platou garnisit cu leustean si cu masline.
Daca ti-a placut reteta noastra "Creier pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

danygospodina 1

26.06.2009, 22:49

Ce deliciu !!! Ce pofta mi-ai facut !!! De cand nu am mancat !

Oana 1

05.07.2009, 16:08

Am si o tavita cu creier in congelator..de cand zic s-o scot...ma enerveaza ca trebuie curatat

liana_geicu 1

04.11.2009, 23:31

wow! De muult nu am mai mancat creier pane! mor de pofta!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]