Creier pane

de Ina in Aperitive / Garnituri, 23 Aug 2011 | 6569 vizualizari

 

O alta preferinta a sotului meu....

 

INGREDIENTE

  • creier de porc
  • faina
  • sare
  • piper
  • pesmet
  • oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creier pane:

 Decongelam creierul si-l lasam 10 minute in apa rece  cu sare. Curatam de pielite , presaram sare si piper, apoi facem gramajoare cu lingura. Le dam prin faina, ou batut si pesmet, apoi prajim in ulei incins, cca. 5 minute pe ambele parti.

Scoatem bucatile de creier pane pe un prosop de hartie , pentru a elimina excesul de grasime.

Servim cald sau rece, cu mujdei  de usturoi sau salata.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Creier pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Bucataras Medi 1

24.08.2011, 20:20

de cand nu am mai mancat am si uitat ce gust are da ma servesc acuma de la tine...............

Ina 1

24.08.2011, 21:15

SENO 1

24.08.2011, 23:57

arata foarte bine,n-am mai facut de mult

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

ieri la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Creier pane