Crema de branza cu castravete verde

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 30 Iul 2011 | 8340 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g branza de vaci
  • 100 g branza de oaie(se poate folosi orice altfel de branza)
  •  3 linguri cu smantana
  •  2-3 castraveciori cornison
  • 2 fire de ceapa verde
  • patrunjel verde( mult mai bine cred ca ar merge cu marar numai ca eu nu am avut in casa si atunci l-am inlocuit cu patrunjel)
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de branza cu castravete verde:

Intr-un bol mixam bine branza de vaci cu branza de oaie,smantana, ceapa si patrunjelul taiate ambele marunt.Potrivim de sare dupa gustul fiecaruia(eu una nu am mai pus sare pentru ca nu a mai fost nevoie).Indepartam coaja de pe castraveti si ii taiem cubulete mici.Ii lasam putin la scurs intr-o sita dupa care ii adaugam  in crema de branza.Amestecam, de data aceasta cu o lingura , astfel incat castravetii sa nu se zdrobeasca.Lasam circa o ora la rece dupa care servin cu paine prajita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de branza cu castravete verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (31)

MotanLaOale 1

01.08.2011, 08:38

Corinuta 1

01.08.2011, 23:31

ce bunatate!

adry88 1

04.08.2011, 16:55

place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv langosi cu branza