Crema de vanilie este fină și aromată, cu o textură cremoasă și fină, perfectă pentru prăjituri, torturi și deserturi
Pentru a pregăti Crema fiartă de vanilie - Rețeta perfectă pentru deserturi ai nevoie de ingrediente următoare: ouă, lapte, zahăr, amidon, unt și vanilie.
Cum se prepara Crema fiartă de vanilie - Rețeta perfectă pentru deserturi:
Pune gălbenușurile într-un bol, adaugă un praf de sare, zahărul, esența de vanilie, zahărul vanilat și amidonul. Amestecă bine până la omogenizare. Încorporează puțin lapte ca să poți dilua amestecul de ouă.
Pune laptele la încălzit într-o cratiță, apoi încorporează compoziția de ouă. Lasă la fiert, la foc mic, amestecând continuu până când începe să se îngroașe. În momentul în care a căpătat consistență și e fiartă, adaugă untul și amestecă bine până la omogenizare.
Lasă crema la răcit, acoperită cu o folie alimentară. Este delicioasă și o poți folosi la multe deserturi.