Crenvursti in aluat

de r3nat02006 in Aperitive / Garnituri, 14 Ian 2013 | 6135 vizualizari

 

o gustare simpla

 

INGREDIENTE

  • 300 gr crenvursti pui
  • 3 felii de cascaval
  • jumatate de pachet de aluat de foietaj
  • 10 gr ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crenvursti in aluat:

Crenvurstii de taie pe mijloc insa nu de tot apoi in interiorul crestaturii se adauga jumatete de felie de cascaval. Foiaia de aluat se taie in fasii de 2 cm. Fasiile obtinute se ruleaza deasupra crenvustilor. Se incalzeste cuptorul la 180 grade iar apoi se introduc crenvurstii intr-o tava care in prealabil a fost unsa cu foarte putin ulei.Dupa 15-20 minute se inchide focul si se scot. Se pot servi atat calzi cat si reci.

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Crenvursti in aluat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

pe 27.05 la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

pe 27.05 la 13:19

Salată de ouă - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 27.05 la 08:29

Ciocănele de pui cu sos de muștar și capere - Mâncarea delicioasă și rapidă

pe 26.05 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carnati in aluat