Crenvursti in aluat

de r3nat02006 in Aperitive / Garnituri, 14 Ian 2013 | 5959 vizualizari

 

o gustare simpla

 

INGREDIENTE

  • 300 gr crenvursti pui
  • 3 felii de cascaval
  • jumatate de pachet de aluat de foietaj
  • 10 gr ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crenvursti in aluat:

Crenvurstii de taie pe mijloc insa nu de tot apoi in interiorul crestaturii se adauga jumatete de felie de cascaval. Foiaia de aluat se taie in fasii de 2 cm. Fasiile obtinute se ruleaza deasupra crenvustilor. Se incalzeste cuptorul la 180 grade iar apoi se introduc crenvurstii intr-o tava care in prealabil a fost unsa cu foarte putin ulei.Dupa 15-20 minute se inchide focul si se scot. Se pot servi atat calzi cat si reci.

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Crenvursti in aluat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crenvursti in aluat (putulici)