Crenvursti infasati

de Mama_Lizica in Pui, 31 Dec 2009 | 6872 vizualizari

 

E o reteta pe care eu o pregatesc cu crenvursti vegetali, se pot folosi si bucatele de cabanos sau carnat, prajite putin inainte.

 

INGREDIENTE

  • 6 crenvursti fierti putin (nu pana pleznesc),
  • 1 foaie aluat frantuzesc (pentru foitaj) din comert
  • 4 cartofi
  • 2 rosii
  • 1 lingura busuioc
  • 2 catei usturoi pisati
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crenvursti infasati:

Bucatile de crenvursti sau cabanos se taie cam cat lungimea degetului tau mare, iar bucatile de aluat in care ii vei inveli sau fie cu 2 cm mai mari pe lungime si 2 pe latime. Imbraci fiecare bucata de crenvurst in aluat, le pui intr-o tava in care ai asezat o hartie de copt si dai la cuptor, la foc potrivit. Intre timp, prajesti cartofii curatati si taiati cute. Oparesti rosiile, le cureti de coaja si le dai pe razatoare. Amesteci zeama de rosii cu sare, piper, busuioc si usturoi. Pui pe farfurie 2 bucati crenvursti infasati, o mana de cartofi prajiti si pe deasupra sos de rosii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crenvursti infasati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu ciuperci in sos cremos