Crenvusti in aluat de paine

de Angelina_Elena in Aperitive / Garnituri, 15 Iul 2013 | 6575 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 400 g faina
  • 1 lingura untura
  • 1 cubulet drojdie proaspata
  • 1/2 lingurita sare
  • apa calduta
  • In plus:
  • 9 bucati crenvusti de curcan
  • 3 linguri lapte
  • oregano uscat
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crenvusti in aluat de paine:

Intr-un vas punem faina, iar in mijloc se facem o gropita unde vom pune drojdia dizolvata in putina apa calduta si untura.

Adaugam apoi sarea si incepem sa framantam adaugand treptat apa calduta.

Trebuie sa ne rezulte un aluat nelipicios.

Acoperim vasul cu un prosop curat si lasam aluatul la crescut la loc cald pana isi dubleaza volumul.

Dupa ce si-a dublat volumul,intindem putin ulei pe o planseta si impartim in 9 bilute aproximativ egale.

Intindem fiecare bila de aluat, asezam crenvurstiul si rulam.

Precedam la fel si cu restul bucatiilor pana terminam.

Asezam cornurile obtinute intr-o tava tapetata cu hartie de copt si lasam la crescut inca 20 de minute.

Inainte de a baga tava la cuptor ungem fiecare corn cu putin lapte si presaram oregano.

Dam tava la cuptor pana se rumenesc usor, vreo 20-30 de minute.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Crenvusti in aluat de paine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigărui kebab cu lipii - Rețeta ingenioasă, plină de savoare

ieri la 10:06

Chec cu portocale - Deliciul aromat care te va cuceri

pe 11.11 la 11:02

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 10.11 la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]