Crocantele de pui

de Miha in Aperitive / Garnituri, 6 Ian 2010 | 4539 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 2 oua
  • boia de ardei
  • sare si piper
  • 150 g sticksuri cu sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crocantele de pui:

Pieptul de pui il taiem fasii inguste, pe care le condimentam cu boia de ardei, sare si piper dupa gust.

Sticksurile le macinam cat de fin ne place. Eu le-am batut cu ciocanul de snitele. :))

Ouale le batem bine. Fiecare fasie de carne o dam prin ou apoi prin sticksurile macinate.

Se prajesc in uleiul bine incins pe ambele parti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crocantele de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitive oua umplute cu piept de pui