De cateva zile ma tot gandesc la reteta asta si in sfarsit am avut ocazia sa o fac :D
Incepem prin a taia fasii pieptul de pui, dupa care il punem la marinat in vin, ulei de masline, usturoi tocat marunt, sare, piper, boia de ardei cam pentru 2 ore la rece. Intre timp sfaramam fulgii de porumb si ii amestecam cu parmezanul si in alt bol amestecam faina cu putina sare, piper si putin praf de usturoi. Intr-o farfurie batem ouale bine si incepem sa le pregatim : pieptul de pui il scuturam bine de marinata, il dam prin faina, ou si dupaia prin fulgii de porumb si le punem in tava tapetata cu hartie de copt. Cand am terminat le dam la cuptor la 190 de grade pentru 15/20 de minute aproximativ (depinde si cat de mari sunt). Eu le-am servit cu cartofi prajiti si am facut un sos picant. Sper sa va placa, pofta buna :D