Crochete de pui si cartofi cu cascaval

de lilik in Aperitive / Garnituri, 9 Oct 2012 | 11856 vizualizari

 

Din seria "nimic nu se arunca,totul se transforma"...am facut pt pitica mea o supica de pui,dar din pacate carnita fiarta nu o papa nimeni,asa ca i-am gasit intrebuintare...

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne de pui fiarta(eu am avut pulpe)
  • 3 cartofi (doar 2 daca sunt mari)
  • 2 oua
  • 3 linguri cu parmezan ras
  • cascaval
  • pesmet
  • faina
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crochete de pui si cartofi cu cascaval:

Fierbem cartofii cu tot cu coaja,apoi ii curatam si ii dam pe razatoarea cu ochiuri mici.

Carnea de pui o tocam marunt si o punem intr-un vas cu cartofii rasi,parmezanul ras,2 galbenusuri si sare si piper dupa gust.

Amestecam totul si lasam la rece 10-15 minute.

Intre timp pregatim intr-o farfurie faina,in alta pesmet,iar intr-un castronel batem albusurile cu putina sare.Cascavalul il taiem fasiute.

Luam din compozitie cu mana,aplatizam,punem in mijloc o fasie de cascaval,inchidem crocheta bine,apoi o trecem prin faina,dup'aia prin albus si la sfarsit prin pesmet.

Procedam astfel pana terminam compozitia,apoi prajim crochetele in ulei incins pana se rumenesc pe toate partile,dupa care le scoatem pe un prosop de hartie.

Le servim cu mare pofta!!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Crochete de pui si cartofi cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

ieri la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

ieri la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mic dejun delicios: Sandwich "Buna Dimineata"