Crostoli

de nadina73 in Dulciuri, 13 Aug 2010 | 11787 vizualizari

 

Rapid usor si foarte gustos,sincer nu credeam ca din frisca cu faina sa iasa asa minunatii,e retat luata de aici http://adamache-laura.blogspot.com/2009/02/crostoli.html insa au am facut mai groasa foaia

 

INGREDIENTE

  • 500 ml frisca
  • 675 g faina
  • 5 vanilii
  • coaja rasa de la 1 lamaie
  • zahar pudra pt decor
  • ulei pt prajit
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crostoli:

Se amesteca bine faina cu frisca lichida ,vaniliile si coaja de lamaie.

Se framanta  bine,dupa care se intinde foaie si se taie,eu insa m-am jucat putin pe foaie cu niste liniute,si au iesit foarte bine,zic eu

Se prajesc in ulei fierbinte pe ambele parti

Cand sant rumene se scot si se dau prin zahar pudra.

Usor ieftin si gutos

Ingredientele sant pt 2 portiI si jumatate,sa fie pt toate

Daca ti-a placut reteta noastra "Crostoli" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (35)

nadina73 1

16.08.2010, 15:17

bunica te inseli stiam ca vi si ti-am oprit

Dorothea 1

06.09.2010, 13:41

Draga Nadina!

Am vrut sati zic, ca eri am incercat si eu!! Si eu nu credeam... dar ce pot zice. Jumatae, am mincat eri si astazi mai mininc acuma.
Ma gindem, sati zic... foarte foarte foarte bune Nr. 1*

nadina73 1

06.09.2010, 17:07

ma bucur dorothea nu e retat mea ,dar ma bucur ca ti-a placut

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort de sarlota