Cupola

de madi_marin in Torturi, 29 Iul 2010 | 6347 vizualizari

 

E un mini tortulet foarte rapid de preparat si foarte gustos.

 

INGREDIENTE

  • 1 rulada cu zmeura ( 300 g )
  • 1 plic praf crema de lamaie Dr. Oetker
  • 3 linguri cu zahar pudra
  • 1 cubulet de ciocolata alba
  • 150 ml frisca lichida
  • 150 ml lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cupola:

Se prepara crema de lamaie din praf,  zahar pudra, lapte si frisca lichida ( ambele foarte reci).

Se tapeteaza un castron cu folie de plastic. Se pun felii de rulada pe margine, apoi se toarna crema si se acopera cu alte felii de rulada. Se da la rece 30 de minute inainte de a fi rasturnat tortuletul pe un platou. Se rade ciocolata alba deasupra.

TIPS-URI

1

Se poate imbraca in frisca sau crema de lamaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cupola" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

Dana Cristea - pusikmea 1

01.08.2010, 16:54

arata bine, binebine ca n-ai insiropat-o ca nu mai iesea nimic, am patit-o pe pielea mea cu niste foi de pandispan

madi_marin 1

01.08.2010, 17:24

pusikmea....mersi frumos nu am insiropat pentru ca si eu am patit-o cu un blat de tort de cumparat.....mai demult ....sau cu foi de pandispan asa cum spui si tu. Cele din comert sunt foarte pufoase si nu suporta sirop, se inmoaie suficient de la crema...

Cris2711 1

20.07.2011, 16:39

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spirala cu crema ganache de ciocolata