Cus cus cu pui si rosii

de Miha in Pui, 17 Dec 2009 | 8544 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 150 g cus cus
  • 100 g cascaval
  • 1 rosie
  • 2 catei usturoi
  • sare si piper
  • boia de ardei
  • busuioc
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cus cus cu pui si rosii:

Pieptul de pui il taiem felii. Il punem intr-o tigaie la prajit in cateva linguri de ulei de masline. Cand incepe sa se rumeneasca punem usturoiul taiat in 4, sare, piper si boia de ardei, dupa gust.

Ungem un vas yena cu unt si presaram cu cus cus nefiert. Deasupra asezam feliile de piept rumenite, iar deasupra turnam o cana de apa fierbinte.

Acoperim carnea cu felii de rosie, saram si piperam dupa gust, presaram cu busuioc. Acoperim totul cu felii de cascaval si dam la cuptor la foc potrivit, pana se topeste cascavalul si incepe sa se rumeneasca.

Bun bun! :)

Adaptare dupa reteta lui Trinity.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cus cus cu pui si rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulouri din piept de pui cu brocolli branchat si diverse aranjamente din legume