Cus-cus si pui cu sos

de cccris in Paste, 8 Feb 2010 | 7704 vizualizari

 

Cus-cus = paste cu faina, lapte si ou

 

INGREDIENTE

  • un pahar cus-cus
  • 2 buc piept de pui
  • 2 conserve cu rosii cuburi  
  • 1 ceapa
  • 1 cutie ciuperci
  • sare, piper
  • busuioc
  • boia dulce
  • putin sos Worcesteshire
  • putin sos HP
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cus-cus si pui cu sos:

Se rumeneste carnea, ceapa, se pun rosiile pasate, restul condimentelor si se lasa la fiert pina e carnea gatita si sosul putin scazut.

Cus-cus-ul se fierbe in apa cu putina sare, se scurge si se pune peste carne.

 Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cus-cus si pui cu sos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

ieri la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Farfalle cu pui si rosii