Desert biscuiti cu crema de ciocolata

de cristina1985 in Prajituri, 26 Feb 2019 | 2774 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 165 g faina
  • 95 g unt
  • 85 g zahar
  • 2 galbenusuri
  • 1 lg-ta praf de copt
  • 9 g cacao
  • zahar vanilinat
  • sare
  • Umplutura:
  • crema de ciocolata cu alune (cea mai cunoscuta-borcan mic)
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert biscuiti cu crema de ciocolata:

Se amesteca in primul bol: untul, zaharul, sarea, galbenusurile. In cel de-al doilea vas se pun: faina cernuta, praf de copt, zahar vanilinat si cacao.

Se toarna compozitia de oua cu unt, peste cea de faina si se framanta cateva secunde. Aluatul se tine la frigider 30 minute.

Se intinde aluatul, in strat mai gros si se decupeaza forme rotunde (eu am avut stampile). Se coc in cuptorul preincalzit, 12-13 minute la foc mic. Apoi, dupa ce s-au racit, se pune crema de ciocolata intre doua forme si se continua pana le terminati pe toate. Mi-au iesit 19 biscuiti cu crema.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert biscuiti cu crema de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu aluat razuit, reteta usoara si delicioasa