Desert biscuiti Norisori

de - Andreea - in Dulciuri, 31 Aug 2017 | 4563 vizualizari

 

Forma lor m-a dus cu gindul la norii de pe cer intr-o zi linistita ...Dar nu doar forma si culoarea ...va zic...biscuitii acestia sunt atit de fragezi....incat data viitoare veti dubla cantitatile :)

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 30 ml lapte
  • 270 gr faina alba tip '00'
  • 150 gr Ricotta
  • 1\2 plic praf de copt
  • 120 gr zahar
  • 1 fiola esenta lamaie
  • lapte ( pentru uns)
  • ornamente colorate
Portii: 30
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert biscuiti Norisori:

Din cantitatile de mai sus au iesit 30 bucati Norisori :)  

1.  Incepem prin a da drumul la cuptor sa se incalzeasca la 170 grade , deoarece prepararea dureaza foarte putin .

2.  Intr-un bol punem oul , Ricotta,laptele si zaharul. Amestecam bine ingredientele cu ajutorul unei linguri de lemn.

3.  Adaugam apoi faina,praful de copt si esenta de lamaie.Amestecam bine pana obtinem un aluat de consistenta tare dar lipicioasa.

4.  Tapetam o tava cu hartie de copt .Formam bile ( eu am fost instrumentul pentru inghetata ) din compozitie si le asezam in tava lasand putin spatiu intre ele.

5.  Ungem biscuitii cu lapte si presaram ornamentele colorate. 

6.  Dam tava la cuptor pentru 20 minute. Nu mai mult !!! Biscuitii cand se vor raci se vor intari ! 

7.  Cand biscuitii sunt gata, ii scoatem din tava si ii savuram alaturi de cei dragi ! 

POFTA BUNA !

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert biscuiti Norisori" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Covrigi cu semințe - Rețeta simplă din 3 ingrediente de bază

ieri la 09:45

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

pe 11.03 la 20:54

Paste Aglio, Olio e Peperoncino – Gust și savoare într-o rețetă simplă de post

pe 11.03 la 09:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort cu blat de cacao si piscoturi si crema de sampanie-reteta nr 300