Aluat: Untul si ciocolata se topesc la bain-marie.Se lasa la racit. In acest timp se separa galbenusurile de albusuri. Galbenusurile se amesteca cu zaharul pudra, pana se albesc.Albusurile se bat spuma cu putina sare.
Se adauga ciocolata topita cu unt, peste galbenusuri ,apoi faina cu praful de copt . Se pun treptat, albusurile batute spuma peste compozitie,amestecand usor. Se unge o forma de tort (cu diametru de 24 cm) cu unt si se presara faina. Se toarna compozitia si se niveleaza. Se coace in cuptorul preincalzit, timp de 35 minute, sau pana trece testul scobitoarei.
Glazura: se amesteca zaharul pudra cu albusul crud si zeama de lamaie (pana rezulta o pasta fluida).Se adauga zeama de lamaie, cat este nevoie.
Cand este gata blatul, se lasa la racit. Apoi se scoate,se taie felii si se ung cu crema de ciocolata. Se pune glazura si se orneaza cu bomboane colorate .