Desert briose cu cacao si nuca de post

de Valclaudia in Dulciuri, 4 Apr 2017 | 5163 vizualizari

 

Retete de post economice

 

INGREDIENTE

  • 1 cana zahar
  • 1 cana apa minerala
  • 2 cani faina alba
  • 6 linguri ulei
  • 6 linguri fulgi de ovaz
  • 4 linguri pasta de macese
  • scortisoara dupa gust
  • 1 plic praf de copt
  • 1 plic zahar vanilat
  • 2 linguri cacao
  • 50 gr. nuca macinata
  • zahar pudra pentru decor
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert briose cu cacao si nuca de post:

Am preincalzit cuptorul la 175 grade C.

Am pus zaharul, praful de copt, zaharul vanilat, nuca macinata, pasta de macese, uleiul, apa minerala, pudra de cacao. Am mixat.

Am adaugat apoi fulgii de ovaz si faina, un praf de scortisoara, am mixat pana la omogenizare.

Am asezat hartiute de copt in forme de silicon si in tava pentru briose, apoi le-am umplut la 3/4 din capacitate.

Am copt briosele pana au trecut testul cu scobitoarea (40 minute la 175 grade C).

Am scos briosele din cuptor, apoi din forme, le-am asezat pe un servet de bucatarie si, dupa ce s-au racit, le-am pudrat cu zahar si am servit.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert briose cu cacao si nuca de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Dulceata de ardei iuti cu ardei copti