Desert briose cu faina integrala

de katty in Dulciuri, 18 Apr 2021 | 6253 vizualizari

 

Briosele sunt, dupa mine, cel mai simplu desert pe care il puteti face cand va grabiti si aveti chef de ceva dulce.
Am descoperit de curand dulciuri mai sanatoase cu faina de cocos si am inlocuit zaharul cu zahar brun melasa nerafinat. Am aruncat si niste merisoare care stateau cuminti in congelator si am obtinut niste mici bijuterii delicioase.

 

INGREDIENTE

  • 120 gr faina integrala
  • 30 gr faina de cocos
  • 30 gr fulgi de cocos
  • 100 gr zahar brun melasa nerafinat
  • 1 plic praf de copt
  • 125 ml lapte
  • 80 ml ulei
  • 1 ou
  • un praf de sare
  • vanilie
  • merisoare congelate
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert briose cu faina integrala:

Punem intr-un castron ingredientele uscate. Adaugam oul, laptele si uleiul. Amestecam cu o lingura de lemn.

Punem cu ajutorul unei linguri compozitia in 12 forme de briose.

Presaram deasupra merisoarele congelate.

Dam forma la cuptor la 170  de grade pana se  rumenesc usor(cam 25-30 de minute).

Scoatem tava din cuptor. Scoatem briosele si le lasam sa se raceasca pe un gratar.  

TIPS-URI

1

puteti inlocui faina de cocos cu 120 gr faina alba

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert briose cu faina integrala" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]