Desert cheesecake fara coacere Padurea Neagra

de Mitinita in Torturi, 24 Feb 2018 | 4149 vizualizari

 

Reteta cu dragoste
Am pornit de la reteta Laurei de cheesecake https://www.bucataras.ro/retete/cheesecake-padurea-neagra-56088.html, dar am ales sa-l fac fara coacere.
Noua ne-a placut tare mult.

 

INGREDIENTE

  • Pentru crusta
  • 200 g de biscuiti digestivi
  • 50 g de unt
  • Pentru cheesecake
  • 1 plic de gelatina
  • 50 ml de apa rece
  • 500 g branza de vaci
  • 100 g de zahar
  • 200 g smantana
  • 200 g smantana dulce, pentru frisca
  • 1 ciocolata amaruie Poiana
  • dulceata de visine
  • cacao
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cheesecake fara coacere Padurea Neagra:

Blatul

Biscuitii se macina marunt. Se pot marunti si intr-o punga, cu sucitorul.

Untul se topeste si se adauga la biscuitii zdrobiti. Se amesteca bine.

Amestecul se pune intr-o forma de tort cu hartie de copt. Se da la rece.

Crema

Gelatina se hidrateaza 5 minute in 50 de ml de apa. Se incalzeste putin la microunde, cat sa se dizolve.

Ciocolata se topeste pe baie de aburi.

Se bate frisca. Se amesteca cu branza, smantana, gelatina, ciocolata si zaharul.

In compozitie se poate pune si dulceata de visine.

Asamblare

Se toarna compozitia peste blatul de biscuiti.

Se pune un strat de visine din dulceata si se pudreaza cu cacao.

Se orneaza cu frisca si bucati de ciocolata si se da la rece peste noapte.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cheesecake fara coacere Padurea Neagra" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

pe 14.04 la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Desert cheesecake cu capsuni si caise