Desert cu crema de iaurt si piscoturi

de Miha in Dulciuri, 5 Iul 2013 | 9265 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g iaurt gras
  • 200 ml smantana pentru frisca
  • 2 linguri zahar
  • 1 zahar vanilat
  • 1 intaritor de frisca
  • piscoturi taiate bucati
  • fulgi de ciocolata alba si amaruie
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cu crema de iaurt si piscoturi:

Smantana pentru frisca se mixeaza pana incepe sa capete consistenta. Se adauga zaharul, zaharul vanilat si intaritorul pentru frisca. Se mixeaza pana frisca devine ferma si pufoasa.

Separat in alta vas mixam putin iaurtul, atat cat sa devina omogen. Adaugam frisca batuta si mixam usor pana obtinem o crema fina.

Intr-un pahar punem bucati de piscoturi si un strat de crema de iaurt. Presaram fulgi de ciocolata si repetam operatiunea pana umplem paharul.

Punem paharele la frigider pana in momentul servirii.

Paharele se pot pune si la congelator pentru vreo 40-50 de minute si vom obtine un semifreddo absolut delicios.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cu crema de iaurt si piscoturi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu Oreo la pahar - Rețeta delicioasă și rapidă

ieri la 05:59

Crackers cu mac - Rețeta gustoasă de casă

de RODIMUR 8

pe 25.09 la 13:19

Tartă rustică cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 25.09 la 11:08

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]