Desert cu iaurt, piersici si biscuiti

de madi_marin in Dulciuri, 26 Iun 2010 | 11813 vizualizari

 

Reteta din revista ,,Click pentru femei,,.

 

INGREDIENTE

  • 400 ml iaurt de baut
  • 1 borcan compot de piersici jumatati decojite
  • 150 g zahar pudra
  • 1 fiola esenta de vanilie
  • 3 pliculete de gelatina
  • 4 biscuiti petit beurre
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cu iaurt, piersici si biscuiti:

Gelatina se pune la inmuiat in siropul din conserva, apoi se pune pentru scurt timp la foc mic pana se dizolva, fara sa fiarba. Se da deoparte.

Iaurtul se amesteca bine cu zaharul pudra si esenta de vanilie.

Se pregatesc 4 forme pe fundul carora se pun bucati de piersica. Se toarna deasupra fiecarei bucati gelatina cat sa o acopere, apoi se dau formele pentru cateva minute la congelator. Apoi se scot si se toarna deasupra lor un strat de iaurt amestecat cu gelatina, se pune cate un biscuite pe mijlocul fiecarei forme si in jurul lui bucatele de piersica. Se dau iar la congelator pentru cateva minute pana se incheaga stratul. Se scot din nou si se toarna ultimul strat de iaurt. De data asta se dau la frigider.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cu iaurt, piersici si biscuiti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dorada cu roșii, ardei și brocoli

pe 28.03 la 19:49

Șnițele de pui - Rețeta clasică gustoasă

pe 28.03 la 15:53

Ficăței cu ceapă la tigaie - Buni de te lingi pe degete

pe 28.03 la 13:17

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Biscuiți sprițați