Desert de vara

de danaioana in Dulciuri, 15 Aug 2012 | 5577 vizualizari

 

inca ceva bun( mousse de pepene galben cu piscoturi si frisca

 

INGREDIENTE

  • 1/2 pepene galben aprox. 1 kg
  • 2 plicuri gelatina
  • 150 ml apa pentru dizorvat gelatinca
  • 37 g zahar
  • 40 piscoturi
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert de vara:

Pepenele taiat cubulete se pune in blender pana se face o pasta se adauga zaharul si gelatina care a fost lasata la inmuiat in apa rece. Amestecul obtinut se lasa cam 30 minute sau chiar o ora la frigider.

Dupa ce pasta s-a ingrosat putin pregatim 5 boluri si punem pe margine piscoturi (vom folosi cate 4 piscoturi pentru fiecere bol, rupem piscoturile in jumatate si le asezam cu grija), dupa punem mouss-ul de pepene si pe deasupra frisca

TIPS-URI

1

eu am inmuiat piscoturile in sucul de pepene rosu http://www.bucataras.ro/retete/bautura-racoritoare-de-pepene-35236.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert de vara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu cirese, crema de vanilie si oreo cu menta