Desert foietaj-trandafirasi cu dulceata de visine

de Ancutsa in Dulciuri, 26 Mai 2017 | 2796 vizualizari

 

Stiti deja ca imi place mult foietajul. Am facut cateva cu dulceata de visine si le-am crestat in forma de trandafir.
"Reteta pentru picnic"

 

INGREDIENTE

  • 400 g aluat foietaj
  • dulceata de visine
  • 1 ou pentru uns
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert foietaj-trandafirasi cu dulceata de visine:

 

Se lasa aluatul la dezghetat, la temperatura camerei.

 Se desface aluatul si se taie in dreptunghiuri. Se adauga pe o parte, dulceata de visine, dar nu prea multa, caci va curge in tava. Pe cealalta parte eu am crestat-o, apasand usor cu o forma de patiserie in forma de floricica, insa am apasat atat, cat sa las o amprenta de petala, apoi am crestat de jur imprejur, aducand la forma de trandafir.

 Se ung cu ou batut si se coc la foc mediu, cam 25 de minute sau pana se rumenesc bine.

 Se pot pudra si cu zahar, daca va place.

 Pofta Buna!

 

Daca va place reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu:

 

http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2017/05/foietaj-trandafirasi-cu-dulceata-de.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert foietaj-trandafirasi cu dulceata de visine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert gogosi cu cartofi