Desert fursecuri cu rom si cacao

de katty in Dulciuri, 18 Noi 2017 | 3153 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 + 2/3 cana faina alba+pentru blat
  • 1 plic praf de copt
  • un praf de sare
  • 1 pachet unt 65%grasime
  • 3/4 cana zahar pudra
  • 1 ou
  • 1 lingura rom
  • 2 linguri cacao
  • 1 lingura lapte
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert fursecuri cu rom si cacao:

Cernem faina intr-un castron. Facem o adancitura in mijloc in care punem toate ingredientele, mai putin laptele si cacaua. Framantam un aluat nelipicios pe care il impartim in doua parti.

Amestecam cacaua cu laptele si framantam cu o parte din aluat. Intindem aluatul alb sub forma de sul cu o lungime de aproximativ 30 cm, iar aluatul  cu cacao, sub forma de dreptunghi cu lungimea de 30 cm. Pensulam dreptunghiul cu apa, asezam sulul alb la  margine si rulam. Punem sulul pe un blat de lemn, il acoperim cu folie de plastic si il dam la frigider pentru cel putin 30 de minute.

Scoatem sulul pe un blat de lemn infainat si il taiem rondele de 1/2 cm. Asezam rondelele  intr-o tava pe hartie de copt si dam tava la cuptor pana incep sa se rumeneasca usor. Scoatem tava si lasam fursecurile sa se raceasca inainte de a le scoate din tava.

Daca vrem fursecuri mai mici,facem 2 suluri mai subtiri.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert fursecuri cu rom si cacao" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cornulete cu vin