Desert fursecuri Milano

de Ina in Dulciuri, 20 Dec 2018 | 2991 vizualizari

 

Reteta am preluat-o de la Ruxy, fursecurile avand mare  priza la prichindeii prezenti la intalnirea de la Paltinis ( Dragos nu se mai dezlipea de cutii si mi-a zis ca-s cele mai bune fursecuri :X  :))  )

 

INGREDIENTE

  • 8 albusuri
  • 400 gr faina
  • 250 gr unt
  • 500 gr zahar pudra
  • vanilie
  • un praf de sare
  • bucati ciocolata menaj
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert fursecuri Milano:

Untul se pastreza o ora la temperatura camerei, apoi se mixeaza pana devine spuma.

Adaugam zaharul pudra si vanilia, apoi albusurile spuma si mixam  pana se umfla si obtinem o crema pufoasa.

Completam cu faina si praful de sare si omogenizam totul.

Luam cu o lingurita din compozitia obtinuta si asezam gramajoare intr-o tava tapetata cu hartie de copt. 

Pastram distanta intre gramajoare intrucat la coacere acestea se dilata si devin mai plate.

Presaram deasupra bucatele de ciocolata si coacem fursecurile pentru 10 minute, in cuptorul incins la 200 grade.

Scoatem fursecurile pe un gratar si le lasam la racit.

Sunt extrem de gustoase! Aerate, fragede in interior si crocante la exterior. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert fursecuri Milano" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi cu usturoi verde - Gust și prospețime într-un preparat simplu, de sezon

ieri la 19:29

Tort cu mure si ciocolata - Deliciu festiv cu fructe

de oanapl 8

pe 26.04 la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

Noodles cu porc și legume – Rețeta savuroasă și rapidă

pe 25.04 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert cozonac estonian