Desert fursecuri Milano

de Ina in Dulciuri, 20 Dec 2018 | 3380 vizualizari

 

Reteta am preluat-o de la Ruxy, fursecurile avand mare  priza la prichindeii prezenti la intalnirea de la Paltinis ( Dragos nu se mai dezlipea de cutii si mi-a zis ca-s cele mai bune fursecuri :X  :))  )

 

INGREDIENTE

  • 8 albusuri
  • 400 gr faina
  • 250 gr unt
  • 500 gr zahar pudra
  • vanilie
  • un praf de sare
  • bucati ciocolata menaj
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert fursecuri Milano:

Untul se pastreza o ora la temperatura camerei, apoi se mixeaza pana devine spuma.

Adaugam zaharul pudra si vanilia, apoi albusurile spuma si mixam  pana se umfla si obtinem o crema pufoasa.

Completam cu faina si praful de sare si omogenizam totul.

Luam cu o lingurita din compozitia obtinuta si asezam gramajoare intr-o tava tapetata cu hartie de copt. 

Pastram distanta intre gramajoare intrucat la coacere acestea se dilata si devin mai plate.

Presaram deasupra bucatele de ciocolata si coacem fursecurile pentru 10 minute, in cuptorul incins la 200 grade.

Scoatem fursecurile pe un gratar si le lasam la racit.

Sunt extrem de gustoase! Aerate, fragede in interior si crocante la exterior. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert fursecuri Milano" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]