Desert gogosi cu flori de salcam

de cristina1985 in Dulciuri, 25 Mai 2017 | 3250 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 250 g faina+10 linguri
  • 500 ml lapte
  • 1 praf de copt
  • 1 lg zahar
  • 50 de fori de salcam (cu codita)
  • zahar pudra
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert gogosi cu flori de salcam:

Se amesteca ouale, faina (toata cantitatea), laptele, praful de copt si 1 lg zahar, cu mixerul sau telul, ca sa nu se faca cocoloase. Se pune la frigider 20 minute.

Se spala florile cu codite si se lasa sa se usuce. 

Se scoate aluatul de la frigider si se pune o tigaie cu ulei, pe ochiul mare. Gogosile se vor face la foc potrivit. Se trec florile prin aluat, le rasuciti si le prajiti cu codita . Se intorc de pe o parte pe alta si se pun pe servetele.

La sfarsit, se dau prin zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert gogosi cu flori de salcam" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

cristina1985 1

25.05.2017, 23:05

Coditele nu se mananca,ci doar florile.

dantes 1

26.05.2017, 17:33

Interesant!

Rahela Velicu 1

26.05.2017, 20:05

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 19.12 la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

pe 19.12 la 12:51

Rulouri cu cremă de brânză și somon - Aperitiv rapid și gustos

pe 19.12 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]