Desert la pahar

de xana in Dulciuri, 20 Oct 2017 | 4436 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 gr mure
  • 150 ml frisca lichida neindulcita
  • 70 gr de ciocolata amaruie
  • 1 lingura de margarina sau unt
  • un varf de cutit coaja de portocala rasa
  • cateva bezele
  • resturi de blat de tort sau chec sau briose
  • 2 plicuri zahar vanilat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert la pahar:

 

Punem pe foc frisca, ciocolata, margarina, un plic de zahar vanilat si coaja de portocala pana topim ciocolata, dar fara a da in clocot. Dam deoparte sa se racoreasca.

Punem si murele (am avut congelate) cu un plic de zahar vanilat pe foc si lasam pana scade sucul si se formeaza un fel de dulceata.

Mi-au ramas niste resturi de la un blat simplu pe care le-am taiat cubulete (sigur ar merge de minune si cu briose sau chec), iar bezelele le-am zdrobit.

Am asezat apoi blatul, murele, crema de ciocolata si bezelele in straturi in paharul de servit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert la pahar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

ieri la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti glazurati