Desert mini-clatite cu banane si kaki

de Bucataras Diana in Dulciuri, 20 Dec 2019 | 3062 vizualizari

 

Sunt delicioase. Piticului meu ii place si sa ma ajute la preparare si sa le pape. :) 

 

INGREDIENTE

  • 2 banane
  • 1 kaki,
  • 2 oua,
  • paine toast,
  • cca 50 g unt,
  • optional crema de ciocolata,
  • zahar pudra,
  • scortisoara
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert mini-clatite cu banane si kaki:

Curatam si feliem bananele. Curatam si taiem cubulete fructul de kaki. Incingem o tigaie si topim  untul, adaugam bananele, amestecam si apoi adaugam si kaki. Lasam pana se inmoaie fructele si devin aproape pasta. Scoatem pasta de fructe si o lasam sa se racoreasca. Intre timp taiem coaja feliilor de paine, apoi le subtiem cu sucitorul. Pe fiecare felie de paine punem cate 2 lingurite de pasta de fructe,daca dorim punem sicv 1 lingurita de crema de ciocolata apoi rulam si prindem cu scobitori. Incingem tigaia, adaugam unt iar dupa ce se topeste, punem la prajit mini-clatitele, date prin ou batut.Le prajim pe toate partile,pana se rumenesc frumos. Amestecam zaharul pudra cu scortisoara.Scoatem scobitorile si dam mini-clatitele prin amestecul de zahar si scortisoara. Pofta buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert mini-clatite cu banane si kaki" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

ieri la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

ieri la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

ieri la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

ieri la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert reteta de preparare a papanasilor cu branza proaspata de vaci